Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Ilari Manninen juoksi 110 metrin aidat yksin Kauhavalla avoimissa Länsi-Suomen mestaruuskilpailuissa ja teki ajan 14,05, joka vain kolme sekunnin sadasosaa hänen ennätyksestään. Manninen on kesän kotimaan tilastossa toisena Elmo Lakan jälkeen.

Pietarsaaren Drottin Adrian Björkgren juoksi 17-vuotiaiden 110 metrin aitojen (91,4 cm) voittoon ennätysajallaan 13,91, joka oli hänelle myös uran ensimmäinen 14 sekunnin alitus. Aika vie Björkgrenin 17-vuotiaiden kaikkien aikojen kotimaan tilastossa viidenneksi. Myötätuulta juoksussa oli 2,0 metriä sekunnissa.

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden Alisa Virtanen, 17, voitti naisten 3000 metrin estejuoksun kauden toiseksi parhaalla ajalla. Kärkiaika on Virtasen kaksi viikkoa sitten Jyväskylässä juoksema oma ennätys 10.43,31.

60-vuotias Seppo Paavola Seinäjoen Seudun Urheilijoista sijoittui miesten kiekonheitossa kuudenneksi tuloksella 38,32. Paavola heitti 15-vuotiaiden poikien ikäkausiennätyksen vuonna 1975 ja on 47 vuotena peräkkäin heittänyt vähintään 37 metriä – katkeamaton sarja 14-vuotiaasta 60-vuotiaaseen asti!