Koko maailmassa pyörii tällä hetkellä vain yksi mainittava iso liiga – Suomalaispelaaja nähdään sen finaalissa!

© Kuva: Juha Tamminen
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Koko maailmassa pyörii juuri tällä hetkellä vain yksi mainittava iso lentolloliiga ja sen finaaleissa nähdään tällä viikolla suomalaisväriä. Eemi Tervaportti johdatti Olympiacosin viikonvaihteessa Kreikan miesten liigan finaaleihin , joissa vastassa on totta kai vähemmän rakas vihollinen Panathinaikos.

Finaalisarja käynnistyy torstaina ja jatkuu varmuudella ainakin sunnuntaina vihreiden kotikentällä.

Mestaruuden ratkominen aloitettiin viime viikolla neljän joukkueen kesken. Hallitsevan mestarin Olympiacosin taival alkoi todella nihkeästi, kun se hävisi paras kolmesta -sarjan avauspelin Foinikas Syrosille 2-3. Tätä seurasi kuitenkin ”veitsi kurkulla” pelattuna kaksi puhdasta voittoa:
3-0 (-22, -20, -19)
3-0 (-21, -14, -22)

Ratkaisevassa kolmannessa välierässä Tervaportin pääruokittavat olivat tsekkihakkuri Michal Finger (16 pistettä), albanialainen Gazmend Husaj (12) sekä Rafail Koumentakis (12). Syroksen passarina pelasi ex-Hurrikaani Maksim Buculjevic.

– Se oli sellaista lentopalloa, mitä se 2,5 kuukauden tauon jälkeen voi ilman harjoituspelejä olla. Ensimmäinen peli oli kyllä aivan hirveä, mutta onneksi saimme nostettua pelin tasoa siitä koko ajan, Tervaportti totesi.

Yleisesti tilanne on kovin erikoinen, kun missään muualla ei lajia juuri nyt käytännössä pelata. Euroopan liigat jäivät kesken ja mestaruuksia jaettiin jossakin ja jossakin vain todettiin kauden jääneen kesken, kuten esimerkiksi Suomessa.

– No, täällä päätettiin pelata. Koronatilanne on käsittääkseni täällä hyvä ja katsottiin, että täällä pystytään pelaamaan. Reipas kuukausi on takana ja pari viikkoa on vielä edessä. Koitetaan tuoda poika kotiin, Tervaportti haukotteli päiväunilta juuri Ateenan kuumuudessa herättyään.

Lähde: Lentopalloliitto


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS