Koskettava näky – sadat surffarit ja koira kokoontuivat kuolleen lumilautailutähden muistotilaisuuteen

© Kuva: Getty Images
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Lumilautailun kaksinkertainen maailmanmestari ja kolminkertainen olympiakävijä Alex Pullin menehtyi viikolla traagisesti. Lauantaiaamuna Pullinin muistoa kunnioitettiin koskettavin menoin Gold Coastilla.

Vapaa-ajan sukeltaja löysi harppuunakalastamassa olleen Pullinin keskiviikkona makaamasta meren pohjasta ja huolimatta elvytysyrityksistä 32-vuotias tähtilaskija menehtyi. Surffaus kuului myös ”Chumpy” Pullinin rakkaisiin harrastuksiin ja nimenomaan surffarit muistivat menehtynyttä ystäväänsä.

Sadoittain surffareita kokoontui rannalle ja lähti melomaan aavalle päin, mikä on perinteinen tapa kunnioittaa poismennyttä joukon jäsentä. Mukana oli myös Pullinin avovaimo Ellidy Vlug sekä hänen isänsä Chris Pullin.

Mukana suremassa oli myös Pullinin ja Vlynin koira Rummy.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!