Carolina Panthersin Christian McGaffrey on viime vuosina tehnyt vahvaa nousua amerikkalaisen jalkapallon NFL:n kirkkaimpaan tähtikaartiin. McGaffreyn pysyminen otsikoissa on taattu entisen Miss Universumin Olivia Culpon liittäydyttyä tiukasti yhteen McGaffreyn kanssa.

Vuoden 2012 Miss Universum on ollut vahvasti esillä tittelin voittamisen jälkeen monessa yhteydessä. Nykyisin myös ravintolatoiminnassa mukana oleva ja sekä tv:ssä että elokuvissa esiintynyt 28-vuotias Culpo on ollut jopa poikkeuksellisen kiinnostunut nimenomaan NFL-pelaajista, joista hänellä on aiemmin ollut suhde ainakin kahden kanssa.

McGaffreyn ja Culpon suhteen juuret ovat tietojen mukaan viime kesässä, jolloin kaksikko tapasi ensi kertaa nykytrendien mukaisesti Instagramin kautta.

Suhde pysyi salassa pidemmän aikaan, kunnes kaksikko nähtiin yhdessä Meksikossa ja sen jälkeen peittely on loppunut tyystin.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)