Suomalainen keihäänheittäjä kiskaisi pisimmän heittonsa kolmeen vuoteen – ”Sitä on tavallaan oppinut heittämään uudelleen”

© Kuva: Getty Images
Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Heidi Nokelainen palautti suomalaisen naiskeihäänheiton 60 metrin kerhoon ensi kertaa kolmeen vuoteen. Nokelainen voitti Lahden keihäskilpailun heitettyään viidennellä yrityksellään 60,43.

– Olen aika monta kerta miettinyt, miltä tuntuisi heittää taas 60 metriä. Se ei tuntunut ihan niin hienolta, koska se ei ollut vielä teknisesti ihan niin hyvä heitto, Nokelainen sanoi.

Nokelaisen edelliset 60 metrin ylitykset ovat neljän vuoden takaa, jolloin syntyi oma ennätys 62,13. Helsingissä asuva heittäjä on pari viime vuotta tehnyt paluuta 60 metrin kerhoon Heli Rantasen ja Leo Pusan valmennuksessa. Lahdessa tehty työ tuotti tulosta.

– Sitä on tavallaan oppinut heittämään uudelleen kovasta vauhdista, muttei se vielä mikään huippuheitto ollut, Nokelainen sanoi.

– Vieläkin tuli virheitä. Luulen, että nytkin tukijalka oli vähän koukussa

Lahdessa Nokelainen paransi Julia Valtasen kauden kärkitulosta 2,59 metriä. Valtanen oli toinen tuloksella 56,14 ja Jenni Kangas kolmas tuloksella 55,60.

Nokelainen kilpailee seuraavan kerran ensi viikolla Tampereella.

Lähde: Urheiluliitto


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.

Atalanta haastaa PSG:n Mestarien liigassa! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!