Lauantai-illan vapaaottelun UFC Fight Island 2 -tapahtuman yhdestä vakuuttavimmista esityksistä vastasi Ariane Lipski. Lipski hoiteli vastustajansa Luana Carolinan keskeytyskuntoon pikavauhtia ja ansaitsi myös toisen bonuksista, jotka jaetaan illan kahdelle parhaalle esiintyjälle.

”The Queen of Violence” – ”Väkivallan kuningatar” – Lipski teki kunniaa lempinimelleen. Hän nappasi vastustajansa Carolinan ilkeän näköiseen polvilukkoon jo avauserässä ja Carolinan kiljuessa tuskasta erotuomari keskeytti ottelun jo ajassa 1.28.

– Tuntuu mahtavalta. Olen harjoitellut helmikuusta saakka, joten oli todella, todella hyvin valmistautunut. Halusin saada tyrmäyksen, mutta olin samalla hyvin luottavainen jiu-jitsuni suhteen, Lipski kertoi hymyillen MMA Fighting -sivuston mukaan.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

UFC

@ufc
These photos 😳

Did @Ariane_Lipski live up to her nickname tonight? #UFCFightIsland2

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

UFC

@ufc
Snatching knees to make them bow 👑 @Ariane_Lipski have a night!

#InAbuDhabi | @VisitAbuDhabi | #UFCFightIsland2