Videolla näkyy, kuinka huippu-urheilija hakataan tajuttomaksi – Pahoinpitelijä kertoo nyt todellisen puolen tarinasta: ”He aiheuttivat minulle ruumillisia vahinkoja”

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Philadelphia Eaglesin NFL-joukkueessa pelaava Dallas Goedert pahoinpideltiin pahoin etelädakotalaisessa baarissa.

Iltaa perheensä kanssa viettämässä ollut pelaaja lyötiin nyrkillä tajuttomaksi. Videolla näkyy, kuinka hän makaa lattialla iskun jälkeen. Välittömästi tämän jälkeen muut paikallaolijat kävivät väkivaltaisen miehen kimppuun.

25-vuotiaan Goedertin kerrotaan käyneen sairaalassa tarkistuttamassa vammansa, mutta voivan jo paremmin.

TMZ Sports on haastatellut pahoinpitelijää Kyle Hadalania, jonka mukaan video ei kerro koko tarinaa siitä, mitä tapahtui lyöntiä ennen.

Hadala kertoo, että Goedert ja seurueensa olivat häirinneet heitä jo aikaisemmassa baarissa valitun musiikin takia.

– He olivat erittäin aggressiivisia ja epäkunnioittavia, Hadala kertoi.

Goedert ja kumppanit seurasivat heitä sen jälkeen toiseen baariin, jossa tilanne eskaloitui. Goedertin seurueeseen kuuluneet henkilöt olivat nimitelleet ja uhanneet miehiä väkivallalla.

– Suojelin vain ystävääni ja sitten he hyökkäsivät 5-7 henkilön voimin, jotka löivät, potkivat, heittivät olutpulloja jne. He aiheuttivat minulle ruumillisia vahinkoja, joihin sain sairaalahoitoa seuraavat pari päivää.

Poliisin mukaan 29-vuotias pahoinpitelijä on päästetty vapaaksi takuita vastaan, mutta häntä odottaa kolme syytettä ja jopa vuoden mittainen vankilatuomio.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS