Yhdysvaltain baseballin ammattilaisliigan MLB:n kausi on käynnistynyt, mutta koronatilanne iskee jatkuvasti otteluohjelmaan ja nyt tartuntoja alkaa ilmetä ympäri maata ja otteluita siirretään sen myötä. Aiemmat tapaukset ovat keskittyneet itärannikon seuroihin, mutta nyt tilanne leviää.

Perjantai-illaksi otteluohjelmaan merkitty Milwaukee Brewersin ja St. Louis Cardinalsin ottelu siirrettiin vierasjoukkueen kahden positiivisen koronatestituloksen takia. Tapaukset ilmenivät torstai-iltana ja joukkue reagoi niihin nopeasti eristäen kaikki jäsenensä. Perjantaina tehtiin päätös ottelun siirtämisestä.

– Pelaajiemme ja työntekijöidemme terveys on ja tulee olemaan jatkossakin tärkeimpiä asioita meille. Tuemme täysin MLB:n päätöstä siirtää ottelu, Brewersin puheenjohtaja David Stearns sanoi seuran tiedotteessa.

MLB:n kausi on jo alun perin kutistettu normaalista 162 ottelusta 60 otteluun ja tilanne saattaa johtaa vielä lisäleikkauksiin ottelumäärässä.