WWE-tähti Charlotte Flair saattaa joutua huilaamaan showpainista pitkään sen jälkeen, kun hän kävi korjauttamassa rintojaan.

Toisen polven showpainija on kohottanut aiemmin rintavarustustaan, mutta yksi hänen rinnoistaan puhkesi toukokuussa ja hän käväisi heinäkuussa korjausleikkauksessa. Kyseessä on jo toinen kerta hänen urallaan ja edellinen vastaava tilanne sattui muutama vuosi sitten.

Hänen isänsä, WWE-legenda Ric Flair kertoi, että hänen tyttärensä saattaa olla pitkään pois kehästä toipuessaan leikkauksesta.

– Hän voi hyvin, mutta tällä kertaa hän tietää, ja hänen henkilökohtainen valmentajansa sekä firman lääkärit ovat painottaneet, ettei hän voi kiirehtiä, isä-Flair kertoi The Wrestling Inc. Daily podcastissa.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.