”Toivon että se tuo lisäarvoa rakastamallemme lajille” – Anthony Joshua liputtaa Mike Tysonin paluun puolesta

© Kuva: Getty Images

Mike Tysonin paluu nyrkkeilykehään vuosikausien tauon jälkeen on herättänyt ristiriitaisia tunteita. Moni on ollut sitä mieltä, että paluu on sulaa hulluutta; osa puolestaan on toivottanut ”Rauta-Miken” tervetulleeksi takaisin. Jälkimmäiseen ryhmään kuuluu raskaan sarjan maailmanmestari Anthony Joshua.

Joshua painottaa samalla, että Tysonin vastustajavalinta osui oikeaan. Tyson kohtaa 12. syyskuuta Roy Jones jr:n, joka on vain kolme vuotta 54-vuotiasta Tysonia nuorempi.

– Jos Tyson haluaa palata ja otella jotakuta aikalaistaan vastaan rakkaudesta lajiin? Antaa palaa vain. Toivon että se tuo lisäarvoa rakastamallemme lajille, Joshua sanoi Daily Starin mukaan.

– Ei heidän pidä otella saman sarjan nuoria leijonia vastaan, mutta nyrkkeily on heidän intohimonsa, asia, jonka he tuntevat. Tyson on nyrkkeillyt 13-vuotiaasta ja Jonesin isä kannusti häntä mestariksi, Joshua muistutti.

Joshua lisäsi vielä, että sosiaalisen median klipit harjoittelusta eivät ole likimainkaan sama asia kuin paluu todella kehään, jossa on myös vastustaja.

– Se [klipit harjoittelusta] on kuin entinen jalkapalloilija kilpailemassa itsekseen siitä kuinka hän osuu ylärimaan.


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta