”Annan brittiyleisölle sen ansaitseman Halloween-juhlan” – nyrkkeilyn huippuottelu viimein sovittu

© Kuva: Getty Images

Dereck Chisoran ja Oleksandr Usykin välistä ottelua on etenkin brittiläisissä nyrkkeilypiireissä odotettu pitkään ja hartaasti. Ottelu saatiin viimein sovittua toukokuulle, mutta siirtyi koronan takia. Nyt uusi päivämäärä on lyöty lukkoon.

Ottelussa jaetaan paikkoja haastajajärjestyksessä raskaan sarjan maailmanmestari Anthony Joshuaa vastaan ja voittaja ottaa tällä listalla melkoisen vahvan aseman. Ottelu on nyt päätetty käytäväksi 31. lokakuuta ja Brittein Saarilla, joskin tarkka paikka on vielä avoinna.

Alemmista painoluokista noussut ukrainalainen Usyk on tässä vaiheessa ainakin vielä hyvin kohtelias kommenteissaan.

– Teen lujasti töitä harjoitusleirilläni, jotta pystyn hienoon esitykseen lokakuun 31. päivä. Odotan Dereckiltä todellista testiä – hän on vahva, kova ja kestävä. Hän on todella iso kaveri ja lyö lujaa, alemman painoluokan kiistaton mestari Usyk sanaili SunSportin mukaan.

Chisoran sanailu oli ehkä nyrkkeilyn raskaalle sarjalle tyypillisempää.

– Hei Usyk, olen valmiina sinua varten. Usyk, olen ollut valmiina koko vuoden, Chisora julisti.

– Nyt olen kotikentälläni ja kun takana on niin kova vuosi kaikille, annan brittiyleisölle sen ansaitseman Halloween-juhlan.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.