Tenniksen Ranskan avointen naisten kaksinpelin avauskierroksella nähtiin sunnuntaina merkillinen episodi. Pariisia piinaava huono sää on johtanut otteluitten keskeyttämiseen ja yksi otteluista keskeytyikin kokonaan.

Valkovenäläinen Victoria Azarenka johti avauserää Danka Kovinicia vastaan 2-1, kun ottelu keskeytyi sateen takia. Pelaajia pyydettiin odottamaan penkeillään sateenvarjon alla sään paranemista, mutta tämä ei Azarenkalle sopinut.

– Pilailetteko? Ettekö näe mikä tilanne on? Te ette pelaa, joten teillä ei ole mitään käsitystä siitä millaiset olosuhteet ovat. Tämä alkaa olla naurettavaa, Azarenka viittasi kurjaan keliin SVT Sportin mukaan.

Järjestäjät vakuuttivat Azarenkalle, että taukoa kestäisi vain jokunen minuutti.

– En aio istua tässä, jäädyn tänne täysin. Lämpöä on kahdeksan astetta. Asun Floridassa ja olen tottunut lämpöön, US Openin finalisti Azarenka julisti, otti takkinsa ja käveli ulos kentältä.

Kentältä poistuessaan Azarenka kysyi vielä vastustajaltaan halusiko tämä odotella ulkona ja Kovinicin vastaus oli lyhyt ”En”.

Ottelun mahdollisesta jatkamisesta tai jälkiseuraamuksista ei ole vielä tietoa.