Esitteli sukuelintään umpikännissä – vai onko Conor McGregor rahastusyrityksen uhri?

© Kuva: Getty Images

UFC-supertähti Conor McGregorin vaikeudet Ranskan poliisin kanssa jatkuvat. Kertaalleen jo vapautettu McGregor on edelleen tutkinnan kohteena ja jatkotoimenpiteistä tehdään päätös heti viikonlopun jälkeen.

Epäillystä ”seksuaalisesta ahdistelusta ja epäsopivasta käytöksestä” on nyt tihkunut lisätietoja. SunSportin mukaan ilmoituksen tehnyt henkilö on kertonut McGregorin hyökänneen hänen kimppuunsa ja esitelleen sukuelintään raskaan ryyppäämiseen jälkeen korsikalaisessa Calvin kaupungissa 6. syyskuuta.

Ranskan poliisi kertoi asiasta enemmän sunnuntaina.

– Ratkaisevia fyysisiä testejä tehtiin epäillylle, mutta tulokset saadaan vasta viikonlopun jälkeen. Nämä testit ovat rutiineja tällaisessa tapauksessa, mutta ne vievät aikaa, jotta niiden tulokset voidaan varmistaa, tutkintalähde kertoi.

– On myös mahdollista, että valituksen alainen tapaus olisi tallentunut videolle. Se tapahtui hyvin vilkkaalla paikalla, jossa on runsaasti kameroita. Monet lomailijat ottivat myös kuvaa puhelimillaan ja meidän on puhutettava myös heitä.

McGregor ei ole itse ottanut kantaa syytöksiin, mutta hänen managerinsa Audie Attar ei peitellyt mielipidettään.

– Olen ärsyyntynyt ja varoitan selkeästi: Conor McGregor ei ole eikä tule olemaan kohde sellaisille, jotka hakevat otsikoita tai rahaa, Attar paukutti.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.