Viikonlopun UFC-illan kohutuin kamppailu oli melkoista sanasotaa ennakkoon aikaan saanut Colby Covingtonin ja Tyron Woodleyn kohtaaminen. Itse ottelussa Covington oli vahvasti niskan päällä ja kamppailu päättyi keskeytykseen viidennessä erässä.

Ottelu sai vahvan valkoinen vastaan musta -leiman ja vaikka Covington teki parhaansa ottelun jälkeenin ylläpitääkseen tätä mielikuvaa, ottelu jäi mahdollisesti historiaan ennen kaikkea ex-mestari Woodleyn joutsenlauluna. Tappio oli 38-vuotiaalle Woodleylle jo kolmas peräkkäinen.

– En ole lopettamassa – en luovuta, Woodley julisti Instagramissa.

Moni oli kuitenkin toista mieltä, mukaan lukien UFC-pomo Dana White.

– Minusta hänen pitäisi miettiä lopettamista. Hänellä on ollut hieno ura, on ollut hienoja hetkiä. Hän on tehnyt rahaa, White sanoi lehdistötilaisuudessa.