Henri Kontinen jatkaa Ranskan avoimissa – ”Massa sopii meille ihan hyvin”

© Kuva: Getty Images

Tällä viikolla riittää jännitettävää grand slameista kansallisiin kisoihin. Henri Kontinen on vauhdissa Ranskan avoimissa, ja Patrik Niklas-Salminen ITF-turnauksessa Portugalissa. Viikon huipentaa Kotkassa pelattava TEHO Sport Finnish Tour -osakilpailu.

Suomalaisittain vuoden viimeinen grand slam -turnaus käynnistyi sunnuntaina 27.9. Emil Ruusuvuori (ATP-ranking 93) kärsi tappion ranskalaiselle Benjamin Bonzille (ATP-225) neljässä erässä lukemin 6-2 6-4 4-6 6-4.

– Olosuhteet olivat tänään absurdit – kaikki oli todella vaikeaa. Vastustaja käsitteli tilanteen alussa paremmin, kun itse olin hukassa. Hän sai 2-0 eräjohdon ja sitten viimeistään ovat asiat vaikeita, kertoi Ruusuvuori.

Henri Kontinen (nelinpelin ATP-ranking 33) aloittaa turnaus urakkansa yhdessa parinsa Jan-Lennard Struffin (ATP- ranking 32) kanssa tällä viikolla. Kontinen/Struff pari on kaavion yläosassa ja kohtaa avauskierroksella kilpailun viidenneksi sijoitetun parin Ivan Dodig (nelinpelin ATP-ranking 12) / Filip Polasek (nelinpelin ATP-ranking 10). Ottelu ei ole maanantain ohjelmassa.

Viime vuonna Kontinen ja John Peers ylsivät Ranskan avoimissa kolmannelle kierrokselle. Kontisen paras saavutus Pariisissa on puolivälieräpaikka vuodelta 2018.

– Massa sopii meille ihan hyvin, ei ole mitään erityisempiä salaisuuksia pärjäämiselle. Koitetaan tehdä tulosta ja nauttia, kommentoi Kontinen.

Lähde: Tennisliitto


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.