NFL-pelaajalle vakava syyte – huijasi miljoonia korona-apua ja osti luksustuotteita itselleen

© Kuva: Getty Images

Vapaana agenttina tällä hetkellä oleva kokenut NFL-pelaaja Josh Bellamy on joutunut vakavien syytösten kohteeksi. Bellamya syytetään petoksesta Yhdysvaltain liittovaltiota kohtaan.

Syytökset koskevat miljoonien eurojen huijaamisesta avustusjärjestelmästä, joka on luotu koronavauroiden helpottamiseksi. Payment Protection Program on lainajärjestelmä, jonka USA:n kongressi rakensi, jotta yritykset pystyvät maksamaan poikkeustilanteessa palkkoja työntekijöilleen.

Bellamy on osa 12 hengen ryhmää, jonka USA:n oikeusministeriö syyttää nostaneen väärin perustein noin 20 miljoona euroa lainaa järjestelmän kautta. Ministeriön mukaan Bellamy on käyttänyt 100 000 euroa nostetuista varoista luksustuotteiden hankkimiseen itselleen.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.