SE-nainen kilpailee ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen! – ”Päätin vasta kaksi viikkoa sitten, että juoksen”

© Kuva: Getty Images
Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Estejuoksun SE-nainen Sandra Eriksson juoksee maastojuoksun SM-kisoissa Kurikassa ensimmäisen kilpailunsa kahteen vuoteen.  Eriksson on kamppaillut pitkään jalkavaivojen  kanssa. Hän pääsi juoksuharjoitusten pariin elokuun alussa oltuaan kuukauden verran juoksutauolla.

– Ensimmäisten viikkojen aikana en juossut vielä paljon, mutta nyt olen juossut jo enemmän. Harjoitusmäärät eivät vielä ole korkeat, mutta päätavoite onkin vasta ensi vuonna. Nyt ei kannata ottaa riskejä. Olen tehnyt myös todella hyvää voimaharjoittelua ja pyöräillyt vähän, Eriksson kertoo.

SM-maastojen mestariksi Eriksson, 31, on juossut urallaan kolmesti viimeksi 2014, joka on edellinen kerta, kun hän oli kisoissa mukana.

– SM-maastoista minulla ei ole paljon odotuksia. Päätin vasta kaksi viikkoa sitten, että juoksen nämä kisat. Tiedän, etten ole kisakunnossa, ja olen vain iloinen, että pääsen juoksemaan.

Naisten 4 kilometrin kärkinimiä ovat Erikssonin ohella Annemari Kiekara ja Johanna Peiponen, joka Kiekaran tapaan päättää 10 kilometrin jälkeen, juokseeko myös 4 kilometriä. Kisan kärkitaistoon ovat tarjolla myös Janica Rauma, Kaisa Tyni ja hyvän ratakauden päätteeksi maastokisan juokseva maileri Sara Kuivisto.

Lähde: Urheiluliitto


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan lohkovaihe käyntiin! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!