Kesäkuussa UFC-kehistä ”pysyvästi” vetäytyneen supertähti Conor McGregorin on odotettu pyörtävän päätöksensä. Reilu kolme kuukautta mies pysyi lujana, mutta nyt paluu näyttää olevan ajankohtainen.

MvGregorin nyrkkeilyottelu mestari Manny Pacquaioa vastaan on käytännössä jo sovittu. Sen jälkeen McGregor on kuitenkin valmis palaamaan ”omaan” lajiinsa ja mielivastustajakin on jo selvillä – Diego Sanchez.

– Olen edelleen kiinnostunut ottelemisesta kanssasi jossain vaiheessa, Diego Sanchez, McGregor twiittasi.

Samalla kun irlantilainen kehui Sanchezia, hän heitti tiukkaa piikkiä järjestäjien ja ennen kaikkea UFC-pomo Dana Whiten suuntaan. McGregor yritti saada ottelua Sanchezia vastaan jo helmikuussa ja White tyrmäsi idean. Hänen mukaansa jonkin tapahtuman pääottelu ”sijoittamatonta” Sanchezia vastaan ei tule kuuloonkaan.

Kaksikon välit eivät ole juuri nyt kovin sydämelliset McGregorin vuodettua julkisuuteen tuolloin Whiten kanssa käydyn viestinvaihdon.

– Se on vain asia, jota ei tehdä, se on yksi likaisimmista asioista jota kukaan voi tehdä, White puhisi.

(jos upotus ei näy, klikkaa tästä)

Conor McGregor

@TheNotoriousMMA
I am still interested in a fight with you somewhere down the line Diego Sanchez. A true warrior and pioneer of this sport. It would be my honour! Some journalists and promoters and their lack of respect for what the fighters put into this game make me sick.
Things must change!