Nyrkkeilytähti narahti TikTok-kaunokaisen pussailusta – raskaana oleva tyttöystävä ei säästellyt sanojaan

© Kuva: Getty Images

Kevytsarjassa nyrkkeilevää Ryan Garcia nähtiin suutelevan TikTok-tähti Malu Trevejoa jonka jälkeen Garcian tyttöystävä Drea Celina antoi nyrkkeilijälle oman tyrmäysiskunsa.

Garcia oli kertonyt Celinalle olleensa harjoittelemassa, mutta olikin viettämässä iltaa ystävien kanssa. Celina näki kuitenkin sosiaalisessa mediassa videon, jossa Garcia suutelee ja kiehnää Trevejon kanssa.

– Sillä välin, minä vierailin perheeni luona, ja hän kertoi harjoittelevansa kovaa tulevaa ottelua varten. Sitten IG näyttää minulle tämän, Celina tiettävästi kirjoitti Instagramiin ennen kuin muutti tilin yksityiseksi.

– Seitsemän viikkoa ennen kuin synnytän ja tämä paskiainen on edelleen ällöttävä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Garcia avasi myös sanaisen arkkunsa tapahtuneesta.

– Selventääkseni asioita joita olen nähnyt koskien Malua ja Dreaa. Andrea ja minä emme ole kihloissa, mutta yritämme vielä korjata liittoamme. Malu ja minä olemme ystäviä ja jäimme kiinni hetkeen, mutta siinä ei ole sen kummempaa. En aikonut loukata ketään. Tämä on yksityiselämääni enkä aio puhua siitä enää koskaan, Garcia vastasi.

Trevejo heitti myös lusikkansa soppaan.

– Tapasin hänet, sillä mielestäni hän on erittäin mukava ja hellyttävä tyyppi. Hän kertoi minulle, että hänellä on lapsi ja olevansa kihloissa, muttei koskaan kertonut, että hänellä olisi toinen lapsi tulossa. Hän on tosi mukava kaveri enkä tiennyt siitä, Trevejo kertoi oman puolensa tarinasta.

22-vuotiaalla Garcialla on 1,5 vuoden ikäinen lapsi edellisestä suhteestaan Catherine Gamezin kanssa. Hän on otellut ammattilaisurallaan 20 kertaa voittaen ne kaikki joista 17 on tullut tyrmäyksellä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.