Onko tämä reilua? – Salibandyssa päädyttiin poikkeuksellinseen linjaukseen koronakaranteenien vuoksi

© Kuva: Juha Tamminen

Koronakaranteenien aiheuttamat ottelusiirrot ovat tuoneet ylimääräistä painetta myös TEHO Sport Suomen Cupin muita sarjapelejä tiukempaan aikatauluun. Salibandyliiton kilpailuvaliokunta on tehnyt siksi Cupin otteluita koskien poikkeuksellisen linjauksen.

– Kilpailuvaliokunnan päätöksen mukaan mikäli joukkue ei karanteenin takia pysty pelaamaan Suomen Cupin ottelua tai yhdistettyä F-liigan tai Divarin ja Cupin ottelua eikä ottelua saada siirrettyä sellaiseen ajankohtaan, että se Cupin aikataulun mahdollistamissa rajoissa voidaan pelata, joukkueen vastustaja etenee jatkoon Suomen Cupissa, liiton verkkosivuilla kerrotaan.

Jos molemmat joukkueet ovat pelikelpoisia ja toinen/molemmat ovat matkustusrajoitteen vuoksi estyneitä, jatkoon menijä arvotaan. Jos molemmat joukkueet ovat karanteenissa, jatkoon menijä arvotaan.

Nämä toimenpiteet ovat voimassa Suomen Cupin puolivälieriin saakka. Linjausta on jouduttu jo soveltamaan Divarin cup-kierroksen otteluissa, joista vain osa pystyttiin pelaamaan aiotussa aikataulussa.

Lähde: Salibandyliitto


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!