NFL-valmentaja sai sairaskohtauksen – ennenaikaiset uutiset kuolemasta ehtivät jo levitä

© Kuva: Getty Images

Dallas Cowboysin voima- ja kuntovalmentaja Markus Paul sai sairaskohtauksen harjoituksissa ja on kiidätetty tehohoitoon. Aluksi hänen ilmoitettiin kuolleen, mutta tiedot olivat virheellisiä ja hän on edelleen elossa.

Ensimmäisten tietojen mukaan kerrottiin, että Cowboysin harjoituksissa oli sattunut vakava sairaskohtaus. Cowboys tiedotti, ettei kyseessä ollut koronaan liittyvä tapaus, mutta sen enempää tilannetta ei avattu.

Seuraavien tuntien aikana alkoi tihkua tietoa, että kyseessä olisi Paul ja hän olisi kuollut. Useat tiedoitusvälineet, kuten Sports Illustrated, ehti julistaa Paulin jo kuolleeksi. Uutinen hänen kuolemastaan levisi nopeasti ja kauas, sillä useat NFL-pelaajat ehtivät jo esittää surunvalittelunsa.

Dallas Cowboys julkaisi myöhemmin tiedotteen, jossa kerrottiin Paulin olevan parhaillaan sairaalahoidossa. Uutiset hänen kuolemastaan olivat siis ennenaikaisia.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.