Tampereen Pyrinnön Jarkko Järvenpää juoksi lauantaina Helsingissä puolimaratonin vuoden toiseksi nopeimpaan suomalaisaikaan 1.06.22. Kuusi viikkoa sitten Vantaalla Järvenpää voitti Suomen mestaruuden vain hivenen nopeammalla ajalla 1.06.10.

Järvenpään jälkeen toiseksi sijoittui maratonin vuoden 2016 Suomen mestari Aki Nummela Helsingin Kisa-Veikoista tämän vuoden parhaalla ajallaan 1.08.28.

Naisten puolimaratonin voitti Helsingin IFK:n Josefin Sjölind-Kohtamäki vuoden parhaalla ajallaan 1.20.12. Toinen oli kahdeksan kertaa Kalevan kisoissa Suomen mestariksi juossut Pedersören Falkenin Karin Storbacka.

Kilpailu juostiin rautatien radanvarren suoralla Ilmalan ja Mäkkylän välillä asfalttipohjaista kevyen liikenteen väylää. Tapahtuma vietiin läpi vallitsevat koronasäädökset huomioon ottaen.

Lähde: Suomen Yleisurheiluarkiston tiedote