Benedek Oláhin edustama Jura Morez TT paketoi pöytätenniksen Ranskan Pro A -liigan syyskauden sunnuntaina 3-1 -vierastappiolla SPO Rouenille.

Oláh kaatoi avauspelissään Alexandre Robinotin 3-2 (8-11, 11-3, 11-2, 8-11, 11-9), mutta seitsenkertainen EM-mitalisti Robert Gardos oli suomalaista vahvempi lukemin 3-0 (11-7, 11-3, 11-8). Kokenut itävaltalainen on tuoreimmalla maailman rankinglistalla sijalla 24, Oláhin sijoitus on 85:s.

– Ensimmäiseen peliin olen tyytyväinen, sainpahan voitettua tuonkin kaverin. Toisessa pelissä vastustaja syötti hyvin, eikä oma rysty oikein toiminut – tai sitä ei ollut olemassakaan, Oláh summasi.

Jura Morezin englantilainen Paul Drinkhall ja slovenialainen Bojan Tokic hävisivät sunnuntaina omat ottelunsa.

Syyskauden saldona Jura Morezilla on neljä voittoa ja kaksi tappiota, sarjasijoitus neljäs. Kausi jatkuu 9. tammikuuta, jolloin vieraaksi saapuu AS Pontoise-Cergy. Tammikuun ohjelmassa Oláhilla on vielä kolme Ranskan liigan ottelua. Mestaruus on joukkueella edelleen omissa käsissä.

– Kevään ohjelma muiden kisojen osalta on vielä täysin auki. Tärkein kisa on joka tapauksessa olympiakarsinnat, jonne katseet on jo suunnattu. Mieli on joka tapauksessa iloinen, kun olen päässyt loukkaantumisista irti. Jouluksi ei ole mitään erikoisia suunnitelmia, todennäköisesti kovaa treeniä joka päivä, kun mummolassakaan ei välttämättä pääse koronatilanteen vuoksi käymään, Oláh kertoi.

Lähde: Pöytätennisliiton tiedote