Nyrkkeilytähti Canelo Alvarez ei jättänyt lauantaina mitään sattuman varaan ylemmän keskisarjan titteliottelussa. Hän nappasi itselleen WBA- ja WBC-liiton vyöt.

Mies voitti kaikin tuomariäänin brittivastustajansa Callum Smithin.

Alvarez oli varsin omaa luokkaansa, sillä hän voitti perille menneet iskut 209–97. Voimalyönnit menivät meksikolaiselle 126–55.

Alvarez keräsi taiston jälkeen jälleen valtavasti kehuja asiantuntijoilta.

– Olen pitänyt Caneloa jo jonkin aikaa maailman parhaimpana nyrkkeilijänä. En halua vähätellä muita, mutta hän on selvästi maailman ykkönen. Valtava CV, neljän eri painoluokan tittelit, ottelee jatkuvasti kovimpia vastaan ja hänellä on häikäisevät taidot hyökätä ja puolustaa, näki nyrkkeilyasiantuntija Dan Rafael.

Dan Rafael

@DanRafael1
I've had @Canelo P4P No. 1 for quite awhile. No knock on any other top fighter but he's CLEARLY No. 1. Massive resume, 4-division champ, consistently fights the best & has tremendous skills-offense & defense. There's really no discussion about who's No. 1. #boxing #CaneloSmith