Discovery lanseeraa uuden suoratoistopalvelun – Dplaysta tulee discovery+

Uuden globaalin suoratoistopalvelun lanseeraus tarkoittaa, että Dplay uudelleenbrändätään discovery+-palveluksi. Vuoden 2021 aikana palveluun tulee myös lisää Eurosportin sisältöä.

– Pohjoismaissa muutos tarkoittaa Dplay-asiakkaille sitä, että heillä on käsissään uunituore brändi tammikuussa 2021. Tarjolla on kaikki sama sisältö kuin nyt ja lisäksi tuomme tulevaisuudessa palveluun entistä enemmän alkuperäissisältöä. Discovery+-palveluun lisätään myös vähitellen urheilusisältöämme, kertoo Discoveryn Pohjoismaiden toimintojen johtaja Nicklas Norrby.

Discovery Inc ilmoitti tänään lanseeraavansa discovery+-palvelun maailmanlaajuisesti. Palvelu lanseerataan Yhdysvalloissa 4.1.2021. Discovery+ aloittaa Yhdysvalloissa yhteistyössä teleoperaattori Verizonin kanssa. Verizon tarjoaa asiakkailleen discovery+:n 12 kuukauden ajan palvelussaan.

Discovery+:n maailmanvalloitus 25 eri maassa on jo alkanut. Palvelu on lanseerattu jo Intiassa, Iso-Britanniassa ja Irlannissa. Pohjoismaissa Dplaysta tulee discovery+ tammikuussa 2021.

– Olemme viimeisten kahden vuoden ajan työskennelleet määrätietoisesti voidaksemme lanseerata discovery+-palvelun maailmanlaajuisesti. Tähän ovat tähdänneet kaikki strategiset päätöksemme liittyen jakeluun sekä kumppanuuksiimme eri puolilla maailmaa. Laadukkaat brändimme, ohjelmiemme aidot persoonat sekä valtava ohjelmakirjastomme on perustamme. Lanseerauksen yhteydessä tuomme tarjolle suurimman mahdollisen ohjelmakattauksen sekä paljon eksklusiivista sisältöä. Discovery+-palvelulla haluamme olla maailman johtavin ei-käsikirjoitetun tarinan koti. Tuomme kuluttajille selvästi erilaisen palvelun, josta löytyy lifestyle-sisältöä ja tosielämän tarinoita. Me uskomme, että discovery+ täydentää hienosti jokaisen kuluttajan suoratoistokattausta. Olemme myös erittäin iloisia, että voimme tehdä yhteistyötä Verizonin kanssa ja tuoda loistavan sisältömme heidän asiakkailleen”, sanoo Discovery Incin toimitusjohtaja David Zaslav.

Kansainvälisesti Discovery tuo palvelun vuoden 2021 aikana 25 eri markkinalle. Discovery+ tarjoaa valtavan ohjelmakirjaston ja kattavan urheilutarjonnan lisäksi eri markkinoilla myös omaa paikallista sisältöä. Vuoden 2021 aikana Yhdysvaltojen lisäksi palvelu tulee tarjolle muun muassa Pohjoismaissa, Italiassa, Alankomaissa ja Espanjassa. Discovery+ lanseeraa myös Latinalaisessa Amerikassa, muun muassa Brasiliassa. Uusi palvelu tulee myös osiin Aasian markkinoita.

– Jo vuosikymmenten ajan Discovery on yhdistänyt katsojia eri puolilta maailmaa rakastettavien tarinoiden ääreen. Inspiroimme tavalla, johon vain harva mediabrändi pystyy. Discovery+ yhdistää ainutlaatuisen globaalin ja paikallisen tarjontamme yhden katon alle katsojiamme varten. Uusi palvelu mahdollistaa tosielämän tarinoista nauttimisen aivan uudella tavalla, toteaa Discoveryn kansainvälisten toimintojen johtaja JB Perrette.

Euroopassa discovery+ saa seuraa Eurosportin upeasta urheilutarjonnasta. Muun muassa tenniksen Grand Slam -turnaukset, pyöräilyn Grand Tour -kisat, moottoriurheilu, jalkapallo ja talviurheilu löytyvät niin ikään discovery+-palvelusta. Ensi vuoden Tokion kesäolympialaisista alkaen (poislukien Venäjällä) discovery+ toimii olympialaisten kotina Euroopassa. Palvelusta löytyvät kisojen jokainen minuutti, jokainen mitali ja jokainen sankari niin suorana kuin jälkikäteen.

Lähde: Discoveryn tiedote