UFC:n yksi suosituimmista ottelijoista, Nate Diaz, on tekemässä paluun häkkiin ensimmäistä kertaa sitten marraskuun 2019.

Diaz hävisi tuolloin teknisellä tyrmäyksellä Jorge Masvidalille välisarjan ottelussa, kun lääkäri keskeytti kamppailun Diazin vaikean silmävamman vuoksi.

Diazin CV ei ole erityisen vaikuttava, mutta hän on noussut fanien suureen suosioon tyylinsä ja asenteensa ansiosta. Miehen ottelut keräävät kovia katsojamääriä ja pay-per-view-numeroita.

UFC-pomo Dana White kertoi Diazin tilanteesta Mac Lifen Oscar Willisille.

– Teemme töitä Nate Diazin ottelun eteen kevytsarjassa… jos hän voittaisi sen ottelun, nostaisi se hänet tai hänen mahdollisen vastustajansa todella hyvään asemaan, vihjaili White.

UFC:n ruotsalaistähden Khamzat Chimaevin ja Leon Edwardsin ottelu on jälleen lyöty takaisin kalenteriin. Kaksikko kohtaa 13. maaliskuuta, kertoo ESPN:n Ariel Helwani.

Aaron Bronsteter

@aaronbronsteter
Dana White to @oscarswillis: "We're working on a Nate Diaz fight right now (at) lightweight... It would put him in a really good position if he won the fight and the guy who he could potentially be fighting, I think it's a great fight for him too."