Valmentajapotkut miesten käsipalloliigassa: ”Joukkue tarvitsee uuden alun”

© Kuva: Juha Tamminen

Miesten käsipalloliigan häntäpäähän lukeutuva Åbo IFK on antanut potkut päävalmentajalleen Robin Karlssonille.

ÅIFK tiedottaa maanantaina verkkosivuillaan vapauttaneensa Karlssonin edustusjoukkueen päävalmentajan tehtävistä.

Uudeksi päävalmentajaksi loppukaudeksi nousee aiemmin apuvalmentajana toiminut Aku Kuusisto. Kuusisto saa apuvalmentajakseen Siuntiosta Turkuun muuttaneen ja pitkän uran pelaajana sekä eri valmentajatehtävissä SIF:ssa toimineen Harry Wikströmin.

– Haluamme kiittää Robinia seuralle antamastaan panoksesta viimeisen vajaan kolmen kauden aikana. Joukkueen peli ja tulokset eivät runkosarjassa valitettavasti vastanneet tällä kaudella enää sitä kehittyvää käyrää jota Robin Turussa ensimmäisenä kahtena vuotena sai aikaiseksi. Menossa oleva kausi on tietysti vallitsevan tilanteenkin eläessä ollut haasteellinen, mutta jatkosarjan alkaessa näemme, että joukkue tarvitsee uuden alun puhtaalta pöydältä, ÅIFK:n puheenjohtaja Ville Perho toteaa seuransa verkkosivuilla.

– Aku on ehdottomasti yksi Suomen lupaavimmista valmentajista ja näyttänyt taitonsa nuorten pelaajien kehittäjänä ja akatemiajoukkueiden valmentajana. Nyt hän saa oikeutetun tulikasteensa aikuisten sarjan päävalmentajana. Harry Wikström kattavalla kokemuksellaan on varmasti hyvä apu Akulle kevätkauden projektissa. Uudella valmennuksella ja pelaajilla on nyt vajaa kolme viikkoa aikaa valmistautua helmikuussa alkavaan jatkosarjaan jossa joukkue varmasti taistelee play-off paikasta, Perho jatkaa.

Lähde: ÅIFK


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.