Suomen maajoukkueurheilijan kausi ohi Rukalla sattuneen tapaturman vuoksi – ”Ottaahan se päähän”

© Kuva: Getty Images

Lumilautailun kuusamolainen maajoukkuelaskija Emmi Parkkisenniemen kausi loppui lyhyeen, kun Rukalla sattuneessa tapaturmassa hänelle tuli polveen eturistisidevamma.

– Niin hyvä aamu Rukalla sai käännöksen, kun hyppyristä alas tullessa isku etujalalle pienellä kierteellä aiheutti polven eturistisiteen poikki napsahtamisen. Kyllä siinä hetkessä jo tunsin, että nyt petti jotain reiden ja säären välistä. Ottihan se päähän – ja ottaa vieläkin. Mutta näitä tulee ja näistä noustaan! Ensi kautena sitten takasin lumelle. Nyt keskitytään jalan kuntouttamiseen, Parkkisenniemi kommentoi Lumilautaliiton tiedotteessa.

Maajoukkueen lääkäri Klaus Köhler Urheilu Mehiläisestä vahvistaa tapauksen.

– Emmin polvi petti alta hypyn alastulossa. Jo tämän perusteella epäiltiin eturistisidevammaa ja järjestettiin hänelle etäyhteyden kautta kuvausta. Kuvissa epäily valitettavasti vahvistui. Nyt Emmi tulee vielä käymään vastaanotolla tarkemmassa arviossa ja varmistetaan hänelle parasta mahdollista jatkohoitoa, Köhler kertoo.

Lähde: Lumilautaliitto

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!