Karmea uutinen: Suomen ykköstykki sivuun MM-kisoista! – ”Harmittaa todella paljon”

© Kuva: Getty Images

Taitoluistelija Emmi Peltosta ei nähdä Tukholman MM-kisoissa, kertoi Taitoluisteluliitto sunnuntaina.

Peltonen joutuu jättämään MM-kisat väliin loukkaantumisen vuoksi. Takaisku on iso, sillä Peltonen on Suomen tämän kauden tilastoykkönen.

Suomen Taitoluisteluliitto on nimennyt joukkueen taitoluistelun MM-kilpailuihin Tukholmaan 22.–28.3.2021.

Maiden tulee ilmoittaa osallistujat kilpailuun 1. maaliskuuta mennessä. Kansainvälinen Luisteluliitto puolestaan päättää 2. maaliskuuta kilpailujen lopullisesta kohtalosta. MM-kisoissa on jaossa valtaosa Pekingin talviolympialaisten maapaikoista.

Suomen joukkueeseen nimetyille Juulia Turkkilalle ja Matthias Versluisille MM-edustus on uran toinen. Vuonna 2019 jäätanssipari sijoittui 16:nneksi. Viime vuoden MM-kilpailut Montrealissa peruttiin koronapandemian vuoksi.

Oberstdorfissa harjoittelevalle Jenni Saariselle MM-edustus aikuisten sarjassa on uran ensimmäinen. Emmi Peltonen, joka oli Saarisen edellä kotimaisessa Season´s Best -tilastossa, ei kykene osallistuminen MM-kilpailuun jalkavammansa vuoksi.

– Harmittaa todella paljon. Olisin halunnut kilpailla, mutta jalkavammani ei ole ehtinyt kuntoutua ajoissa niin, että olisin ollut täydessä kilpailukunnossa, Peltonen sanoi.

Valtter Virtanen lunasti paikkansa MM-kisoihin annettuaan Kansainväliselle Luisteluliitolle virtuaalisen näytön vapaaohjelmastaan kaksi viikkoa sitten. Onnistunut luistelu toi hänelle puuttuvat tekniset pisteet, jotka ISU vaatii MM-kilpailuun osallistuvilta luistelijoilta. Virtaselle MM-edustus on uran neljäs.

Jäätanssi: Juulia Turkkila-Matthias Versluis
Naiset: Jenni Saarinen
Miehet: Valtter Virtanen

Lähde: Taitoluisteluliitto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.