Teemu Packalenin toistaiseksi viimeinen UFC-ottelu nähtiin syyskuussa 2019, kun Ottman Azaitar tyrmäsi suomalaisen karusti ensimmäisessä erässä.

Azaitar joutui tämän vuoden tammikuussa kohun keskelle, kun UFC-pomo Dana White antoi miehelle monoa ennen UFC 257 -tapahtumaa.

Azaitar antoi tapahtumaa ennen ulkopuoliselle rannekkeensa. Tämä hyppeli parvekkeita pitkin miehen hotellihuoneeseen koronarajoituksia rikkoen. White heitti heti Azaitarin pihalle ottelutapahtumasta.

Suureksi mysteeriksi nousi Azaitaria tapaamaan tulleen miehen laukku ja sen sisältö.

White perui myöhemmin sanansa ja otti miehen takaisin. Azaitarin agentti Ali Abdelaziz väitti, että laukussa oli perunoita.

Azaitarin tyrmäyksen kohteeksi myös joutunut Khama Worthy esitti oman näkemyksensä laukun sisällöstä.

– Steroideja. Ei minua kiinnosta vittuakaan. En sanonut aluksi mitään, mutta kukaan ei salakuljeta sinulle vitun perunoita. Ihmiset sanovat: ”Ei UFC anna steroideja käyttävien otella.” Kyllä annamme. Hulluja jää jatkuvasti kiinni steroidien käytöstä UFC:ssä, ja he saavat anteeksi.

– Sellaista se on. Ei se minua liikuta, mutta laji menettää arvokkuuttaan. Kun hävisin, otin tappioni kuin mies. Annoin hänelle kunniaa. Nyt kuitenkin tiedämme hänen douppaavan. Hänen veljensä (Abu Azaitar) jäi kiinni dopingista. Hänen kilpailukieltonsa loppui juuri. Hän on veljensä kanssa hyvää pataa, ja he piikittävät toisiaan perseeseen saunassa. Ei se minuun vaikuta. Tätä tämä on, linjasi Worthy Bjpenn.comin mukaan.