Suomalainen pikajuoksija ei ollut tyytyväinen suoritukseensa mestaruudesta huolimatta – ”Kaikkeni yritin ja juoksin rennosti, mutta aikaan en ole tyytyväinen”

Veitsiluodon Kisa-Veikkojen Mette Baas ei ollut täysin tyytyväinen, vaikka päätti mainion kautensa Tampereella nuorten hallimestaruuskilpailuissa 22-vuotiaiden 200 metrin mestaruuteen.

Baas voitti Tampereella aiemmin ikäluokkansa 400 metriä ja oli 60 metrillä toinen. Pirkkahallin 300 metrin radalla hän kiiti 200 metriä 24,10.

– Kaikkeni yritin ja juoksin rennosti, mutta aikaan en ole tyytyväinen. Hallikauden tavoite oli alittaa 24 sekuntia, Baas sanoi.

Kauas tavoite ei jäänyt. Viikko sitten Jyväskylän SM-kilpailuissa 200 ja 400 metriä voittanut Baas juoksi tuolloin 200 metrin radalla halliennätyksekseen 24,05.

Alina Strömberg Larsmo IF:stä ja pikamatkan mestari Pirkitta Marjanen Porin Yleisurheilusta olivat Pirkkahallissa toinen ja kolmas halliennätyksillään 24,50 ja 24,59. Kahdeksan nuorten mestaruutta voittanut JKU:n Sara Francis jäi neljänneksi. Järjestävän seuran Ilona Luoma murskasi aiemman ennätyksensä 1,51 sekunnilla ja oli viides.

Lähde: Urheiluliitto


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.