Inka Pöyry ja Teresa Perttilä juoksivat HIFK:lle kaksoisvoiton 17-vuotiaiden tyttöjen 300 metrillä SM-hallikoissa Tampereella, vaikka ennakkosuosikkeihin kuulunut kolmas saman seuran juoksija Vivian Tran hylättiin ratarikon vuoksi. Pöyry rikkoi 40 sekunnin rajan ajalla 39,80 ja Perttilä juoksi 40,32. Pöyryn aika on 17-vuotiaiden kaikkien aikojen tilaston yhdeksäs.

Kolmanneksi sijoittui Kauhavan Wisan Eerika Koivuniemi ajalla 40,93. Aiemmin jo 60 metriä voittanut Porin Yleisurheilun Inkeri Ahokas ja 60 metrin aitajuoksun voittanut järjestävän seuran Vilma Väliharju olivat neljäs ja viides ajoin 41,01 ja 41,30.

17-vuotiaiden poikien 300 metriä voitti Jarmo Eromäki Haukivuoren Kisailijoista. Hänen voittoaikansa 35,46 on 17-vuotiaiden kaikkien aikojen tilaston kahdeksas. Lauantaina Eromäki voitti myös 60 metriä.

– Juoksu rullasi ihan hyvin ja oli rento meininki. Vasta tuossa lopussa joutui puristamaan, Eromäki sanoi.

Toinen ja kolmas olivat Vasa IS:n Ive Tumba ja Alavieskan Virin Samuli Takkunen ennätyksillään 36,12 ja 36,18. Neljäs ja viides olivat 800 metrin kärkikaksikko Jere Haapalainen järjestävästä seurasta ja Miska Koponen Viipurin Urheilijoista.