Hiljattain markkinoille tulleet nikotiinipussit ovat saavuttaneet hyvin suuren suosion. Monet suomalaiset yleisurheilijat ovatkin vaihtaneet perinteisen nuuskan nikotiinipusseihin.

Päätimme tutkia asiaa tarkemmin. Saimme yhteyden Suomen suurimpaan nikotiinipussien toimittajaan, Nikotiininuuska.fi-sivustoon.

Kysymys: Moikka Mikko, ilmeisesti kauppa on käynyt hyvin teillä viime aikoina. Kerro hieman lisää tuotteistanne.

Vastaus: Moikka vaan, kiitos että sain tulla haastateltavaksi. Kyllä! Meillä on käynyt kauppa viime aikoina erinomaisesti. Vaikuttaa siltä, että ihmiset tosissaan haluavat lopettaa tupakoinnin ja nuuskaamisen. Lisäksi koronatilanteen takia vaikeutunut nuuskan tuonti Suomeen varmasti myös vaikuttaa positiivisesti myyntilukuihimme.

Kysymys: Onko siis tosiaan teillä myytävien nikotiinipussien tilaaminen Suomeen varmasti laillista?

Vastaus: Kyllä näin on! kaikki meillä myytävät tuotteet luokitellaan itsehoitolääkkeiksi, joiden tilaaminen Suomeen on täysin laillista. Tästä löytyy Fimean virallinen kanta.

Kysymys: Mitkä ovat teidän suosituimpia merkkejänne?

Vastaus: Kaikista suosituimpia ovat tällä hetkellä 77 pouches ja Shiro, mutta pyrimme jatkuvasti laajentamaan valikoimaamme. Meille onkin tulossa pian muutama uusi hyvin kiinnostava merkki, joista varmasti tulee hyvin suosittuja asiakkaiden keskuudessa, mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa.

Kysymys: Missä maassa myymänne nikotiinipussit valmistetaan?

Vastaus: Suurin osa myymistämme tuotteista valmistetaan Ruotsissa. Monet nikotiinipussien valmistajat ovat täysin samoja kuin perinteisten nuuskan valmistajien. Tämä on asiakkaille todella hyvä juttu. Asiakkaat tietävät saavansa varmasti laadukkaita tuotteita, jotka eivät sisällä haitallisia sivuaineita, joita pienten valmistajien myymissä nikotiinipusseissa saattaa olla.

Kysymys: Miten tuotteiden maksaminen ja tilaaminen onnistuu verkkokaupastanne?

Vastaus: Tuotteiden maksaminen onnistuu helposti esimerkiksi suomalaisten pankkitunnusten tai Mobilepayn avulla. Käytämme turvallista suomalaista Paytrail-maksujärjestelmää.

Kysymys: Minkä takia nuuskan käyttäminen ja tupakan polttaminen kannattaa vaihtaa nikotiinipussien käyttämiseen?

Vastaus: Nikotiinipussit eivät sisällä syöpää aiheuttavia haitallisia yhdisteitä, joita on perinteisessä nuuskassa tai tupakassa. Nikotiinipussi on siis vähemmän haitallinen vaihtoehto tupakoitsijalle ja nuuskaajalle.

Kysymys: Onko teillä tarjouksia tai kampanjoita?

Vastaus: Kyllä on! Esimerkiksi kaikkiin yli 100 euron tilauksiin annamme ilmaisen postituksen. Lisäksi meillä on aika ajoin erilaisia tarjouskampanjoita. Kannattaakin liittyä sähköpostilistallemme, jotta pysyy perillä aina parhaista tarjouksista.

Kysymys: Kenen ei kannata käyttää nikotiinipusseja?

Vastaus: Nikotiinipussit on tarkoitettu tupakasta tai nuuskasta irti haluaville henkilöille, joten emme suosittele niiden käyttöä kenellekään muulle. Jos on jokin pitkäaikaissairaus tai on yliherkkä nikotiinille, niin käyttöä ei suositella missään nimessä.

Kysymys: Kiitos paljon haastattelusta! Onko vielä muita terveisiä lukijoillemme?

Vastaus: Kiitos paljon! Tämä korona-aika varmasti raastaa monen hermoja, ja nuuskan saatavuus voi olla äärimmäisen vaikeaa. Siispä kaikille niille, jotka haluavat vähemmän haitallisen vaihtoehdon, suosittelen että käytte tutustumassa sivuihimme Nikotiininuuska.fi ja kokelet tuotteitamme.

Lue myös nämä artikkelit:

1. Entisen jalkapalloilijan tarina – tupakasta irti nikotiinipusseilla
2. Suomalaiset NHL-tähdet ovat vaihtaneet nuuskan nikotiinipusseihin