SM-hallikoissa Tampereella 19-vuotiaiden miesten 200 metriä voitti aiemmin jo 60 metriä voittanut Hämeenlinnan Tarmon Eino Vuori, joka paransi ennätyksensä uudelle sekuntiluvulle aikaan 21,91. Aiempaa halliennätystään Vuori paransi peräti 0,71 sekuntia.

Kisan jälkeen Vuorelta kesti hyvä tovi toipua.

– Oli heikko olo ennen juoksua enkä oikein tiedä miksi. Se saattoi olla nestehukkaa tai jotakin muuta, Vuori kertoi,

Hurjiin puolen sekunnin ennätysparannuksiin ylsivät myös kaksi seuraavaa Lapuan Virkiän Valtteri Louko ja Turun Urheiluliiton Juho Haapala ajoin 22,08 ja 22,28. Lauantaina 400 metriä voittanut Joel Turkka jäi mitalitta, vaikka juoksi ennätyksensä 22,37, millä olisi sijoittunut 22-vuotisten SM-kilpailussa toiseksi.

22-vuotiaiden miesten 200 metriä voitti Vantaan Kenttäurheilijat-58:n Elias Jrad. Hänkin paransi halliennätystään yli puoli sekuntia 22,10:een. Jrad voitti lauantaina mestaruuden myös 400 metrillä.