Valmentajan kammottava teko leviää sosiaalisessa mediassa: Pahoinpitelee videolla pientä lasta – Erotettu nainen on palannut jo töihin!

© Kuva: Getty Images

Sosiaalisessa mediassa leviää nyt video, jossa taitoluisteluvalmetaja kohtelee huonosti nuorta lasta.

Venäjällä tapahtuvassa tilanteessa valmentaja heittelee lasta taitoluistelukoulussa. Myöhemmin on selvinnyt myös, että kyseinen valmentaja on käyttäytynyt huonosti valmennettaviaan kohtaan aikaisemminkin. Jos valmentajan ohjeita ei totella, tämä on kiroillut lapsille tai käyttänyt ruumiillisia rangaistuksia.

Tiedotusvälineiden mukaan videon kuvaaja näytti tapauksen taitoluistelukoulun johdolle ja vaati valmentajan erottamista. Koulu erottikin valmentajan kahdeksi viikoksi, mutta hän on palannut sen jälkeen työhönsä.

Katso video alta.