Entinen korkeushyppytähti Patrik Sjöberg voi todella huonosti – Avautui kuvan kera: ”Ne vievät ajatukset synkille teille”

© Kuva: Getty Images

Ruotsin entinen korkeushyppytähti Patrik Sjöberg oli hoidettavana teho-osastolla kuukauden ajan keuhkokuumeen ja verenmyrkytyksen takia.

Nyt ruotsalainen on päässyt kuitenkin päässyt kotiin, mutta peräti 15 kiloa kevyempänä.

Sjöberg julkaisi Instagramissa päivityksen, jossa hän kertoi voinnistaan.

– On pirun työlästä, kun kroppa ei toimi kuten haluaisin. Minun on edelleen vaikea liikkua, eikä hienomotoriikkani toimi kuten ennen sairastumistani. Ongelmia on myös ruokahalun kanssa ja painoni on pudonnut yli 15 kiloa. Kivut selässä ja polvissa vievät ajatukset synkille teille, mikä ei todellakaan auta toipumisessa, Sjöberg kirjoittaa.

– En halua voida näin lopun elämääni. Pitää yrittää kuntouttaa kehoa ja hermostoa. Olen yrittänyt löytää paikkaa, josta voisi vuokrata tai lainata kuntopyöränkotiin, koska kuntosalille ei ole nyt asiaa. Jos jollain on tietoa, mistä kuntopyörää voisi etsiä voi laitta minulle viestin, Sjöberg kirjoittaa nöyrästi.

Sjöberg kuului yleisurheilun valovoimaisimpiin tähtiin 1980- ja -90-luvuilla. Hänen ennätyksensä on 242. Hän on voittanut olympiamitalin kolmissa eri kisoissa. Viime vuosina hän on ollut kuitenkin enemmän julkisuudessa päihdeongelmansa vuoksi.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.