Iivo Niskaselta kova paljastus – tämä suomalaishiihtäjä pyyhkii hänelläkin lattiaa

© Kuva: Getty Images

Kaksinkertainen olympiavoittaja Iivo Niskanen on kertonut Mehiläisen blogissaan omista harjoittelumääristään.

– Kauden ehdoton onnistuminen kotimaan kisojen lisäksi oli se, ettei sairaspäiviä ollut ensimmäistäkään. Se mahdollisti sen, että harjoitusmäärän toteuma oli minulle ennätykselliset 1 100 tuntia. Hiihtokilometrejä lumilla kertyi runsaat 7 000. Valitettavasti huippu-urheilussa menestystä ei jaeta pelkästään tuntien tai kilometrien perusteella, eivätkä harjoitustunnit ole ainoa tekijä siihen, kuinka kovaa hiihtää.

Kilometrimäärä kuulostaa erittäin kovalta. Niskanen muistutti kuitenkin, että kovempiakin hiihtomääriä nähdään Suomessa.

– Hiihtokilometreissä en olisi ollut lähelläkään Suomen kärkipäätä, sillä huhujen mukaan Posion Kirintövaaralla asustelee mies, joka hiihti talven aikana reilusti yli 11 000 kilometriä. Esa Mursun hurjat hiihtokilometrit eivät tulleet minulle tosin yllätyksenä.


TAMPA JYRÄSI 8-0 VIIMEKSI – MITEN VOITTOKERROIN ON NYT 50.00?
KYLLÄ YHDELLÄ EUROLLA VOITAT 50 EUROA!

Näin saat Tampan jättikertoimen:
1.
Avaa pelitili Nordicbetille.
2. Talleta
3. Pelaa 1€ NY ISLANDERS – TAMPA BAY -matsiin vaihtoehdolle lopullinen voittaja Tampa Bay kertoimella 50.00