IL: Viaplayn hiihtolähetykset tulevat eroamaan Ylen vastaavista tällä tavalla – ”Monesti puhutaan, etteivät välineet toimineet”

© Kuva: Getty Images

Nordic Entertainment Group (NENT Group) julkisti eilen ensimmäiset kaksi kovaa kiinnitystä Viaplayn hiihtotiimiin. Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi siirtyy maastohiihdon asiantuntijaksi Viaplayn lähetyksiin ja saa rinnalleen suosikkiselostaja Jussi Eskolan. Talviurheilun kansainvälisten huipputapahtumien mediaoikeudet siirtyvät NENT Groupille tulevasta syksystä lähtien seuraavaksi viideksi vuodeksi.

NENT Group Finlandin urheilupäällikkö Ville Klinga on paljastanut Iltalehdelle, että Viaplayn lähetykset tulevat eroamaan Ylen vastaavista.

– Hiihto on kestävyysurheilua raadollisimmillaan. Niitä elementtejä ja huippu-urheilun syvintä olemusta tuomme esiin, hän kertoo IL:lle

– Oleellista on tiedon syventäminen. Ajatellaan vaikka välineitä. Monesti puhutaan, etteivät välineet toimineet. Haluamme avata, miksi ne eivät toimineet. Oliko väärä suksi, kuviointi, hionta vai voitelu, hän jatkaa.

Maailman parasta talviurheilua päästään Suomessa seuraamaan Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla. Kuten aikaisemmin on tiedotettu, NENT Group on hankkinut laajat oikeudet hiihtolajien maailmancupeihin. Viisivuotinen sopimus pitää sisällään myös mm. hiihdon maailmanmestaruuskilpailut 2023 ja 2025 sekä hiihdon Suomen Cupin.


TAMPA JYRÄSI 8-0 VIIMEKSI – MITEN VOITTOKERROIN ON NYT 50.00?
KYLLÄ YHDELLÄ EUROLLA VOITAT 50 EUROA!

Näin saat Tampan jättikertoimen:
1.
Avaa pelitili Nordicbetille.
2. Talleta
3. Pelaa 1€ NY ISLANDERS – TAMPA BAY -matsiin vaihtoehdolle lopullinen voittaja Tampa Bay kertoimella 50.00