Nordic Entertainment Group (NENT Group) julkisti eilen ensimmäiset kaksi kovaa kiinnitystä Viaplayn hiihtotiimiin. Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi siirtyy maastohiihdon asiantuntijaksi Viaplayn lähetyksiin ja saa rinnalleen suosikkiselostaja Jussi Eskolan. Talviurheilun kansainvälisten huipputapahtumien mediaoikeudet siirtyvät NENT Groupille tulevasta syksystä lähtien seuraavaksi viideksi vuodeksi.

NENT Group Finlandin urheilupäällikkö Ville Klinga on paljastanut Iltalehdelle, etteivät tekijärekrytoinnit pääty Eskolaan ja Jauhojärveen.

– Hiihto on niin tärkeää suomalaiselle, että emme pelkästään näytä ja selosta kilpailuja. Kunhan ajat paranevat, haluamme olla läsnä tapahtumissa. Keskitymme sisältöön ja haluamme tarjota intohimoisillekin lajin ystäville laadukkaan tuotteen, Kllinga kertoo IL:lle.

Maailman parasta talviurheilua päästään Suomessa seuraamaan Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla. Kuten aikaisemmin on tiedotettu, NENT Group on hankkinut laajat oikeudet hiihtolajien maailmancupeihin. Viisivuotinen sopimus pitää sisällään myös mm. hiihdon maailmanmestaruuskilpailut 2023 ja 2025 sekä hiihdon Suomen Cupin.