Hyvävauhtisen naisten 600 metrin juoksun voitti Turun Urheiluliiton Viola Westling ajalla 1.31,19. Tulos on naisten kaikkien aikojen tilaston neljänneksi paras ja alittaa Viivi Lehikoisen nimissä olleen 22-vuotiaiden kaikkien aikojen parhaan tuloksen.

Toiseksi sijoittunut Lahden Ahkeran Veera Perälä jäi vain 0,02 sekuntia Lehikoisen nimissä olleesta 22-vuotiaiden tähän asti parhaasta tuloksesta. Naisten sarjassa Perälän aika on kaikkien aikojen tilaston kuudes.

Jyväskylän Kenttäurheilijoiden aituri Santeri Kuusiniemi avasi kilpailukautensa voittamalla 110 metrin aitajuoksun ennätyksellään 14,27. Toissa kesänä juostu ennätys koheni sadasosalla. Kuusiniemen seuratoveri Ilari Manninen hävisi vain 0,03 sekuntia.

Miesten 100 metrin vuoden 2019 Suomen mestari JKU:n Konsta Alatupa ja saman vuoden 400 metrin mestari Sibbo-Vargarnan Eljas Aalto juoksivat 150 metrillä ennätyksensä 16,06 ja 16,18.

Vantaan Kenttäurheilijat-58:n Anne-Mari Lehtiö ponnisti naisten pituushypyn viimeisellä kierroksella kauden kotimaisen kärkituloksen 612 senttiä.

Esbo IF:n Saga Andersson voitti naisten seiväshypyn ylitettyään korkeuden 413. Se on hänen paras tuloksensa sitten toissavuoden syyskuun, jolloin hän voitti Porvoossa alle 20-vuotiaiden Suomen mestaruuden.

Miesten 3000 metrillä tuore maastojuoksun ja maantiejuoksun Suomen mestari Jarkko Järvenpää Tampereen Pyrinnöstä juoksi kauden kotimaisen kärkiajan 8.15,12. JKU:n Otto Kaario ja Lempäälän Kisan 18-vuotias Santtu Heikkinen olivat seuraavat ennätyksillään 8.17,34 ja 8.21,52. Heikkinen rikkoi 19-vuotiaiden EM-rajan.

Naisten 5000 metriä voitti JKU:n 17-vuotias Venla Saari, joka kotiradallaan alitti 17 minuutin rajan ja rikkoi tulosrajan 19-vuotiaiden EM-kilpailuihin ajalla 16.57,92. Toiseksi sijoittunut Saaren seuratoveri Sara-Elise Ruokonen juoksi kuurojen uuden Suomen ennätyksen 17.20,21.