Suomen beach volley -nuorten urakka päättyi pettymykseen – ”Ihan ei riittänyt kuitenkaan”

© Kuva: Getty Images

Bulgarialaispari Mehandzhiyski / Vasilev päätti Suomen U22 poikien kaksikon Sebastian Pozo Hernandez / Arttur Pennanen EM-taipaleen ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle ja 17. tilaan lauantaina Itävallan Badenissa. Bulgarialaisten voittonumerot olivat 21-12, 24-22.

Suomalaisparilla oli toisessa erässä kaksi eräpalloakin viedä peli kolmanteen erään

Arttur Pennanen:

– Ensimmäisen huonon erän jälkeen saimme kasattua toiseen erään peli ja saatiin loppuun hyvä draivi. Ihan ei riittänyt kuitenkaan. Syöttö ei onnistunut kuin toisen erän lopussa. Olisi vaatinut kovemman sideoutin tänään.

Sebastian Pozo Hernandez.

– Bulgaria sai enemmän brakepointteja ja pystyi rikkomaan meidän sideoutin.

Bulgarialaispari hävisi 16-kierroksella 19-21, 19-21 seuraavan pelinsä italialaiskaksikolle Dal Corso / Marchetto.

Sunnuntain välierissä kohtaavat Ruotsin Ähman / Hellvig ja Venäjän Gusev / Shustrov sekä Latvian Rinkevics / Bedritis ja Puolan Kruk Miszcuk.  Tyttöjen välieräparit ovat puolestaan Namike / Brailko (Latvia) – Voronina / Bocharova (Venäjä) sekä Khmil / Lazarenko (Ukraina) – Schoon / van Driel (Hollanti).


TAMPA JYRÄSI 8-0 VIIMEKSI – MITEN VOITTOKERROIN ON NYT 50.00?
KYLLÄ YHDELLÄ EUROLLA VOITAT 50 EUROA!

Näin saat Tampan jättikertoimen:
1.
Avaa pelitili Nordicbetille.
2. Talleta
3. Pelaa 1€ NY ISLANDERS – TAMPA BAY -matsiin vaihtoehdolle lopullinen voittaja Tampa Bay kertoimella 50.00