UFC-legenda Chuck Liddell on kertonut MMAFighting-sivustolle saamastaan järjettömästä haasteesta.

Alemman raskaansarjan eliittiä urallaan ollut Liddell kertoi vuonna 2009 sattuneesta tapahtumasta Kentucky Derbyn yhteydessä.

– Olin yhdessä yökerhossa. DJ (tiskijukka) tuli luokseni ja sanoi treenanneensa ja uskovansa kestävänsä vartalolyönnin minulta. ”Et ole valmis. Olen juonut, enkä halua lyödä sinua”, sanoin. Puhuimme hetken, ja hän pyysi minua joka tapauksessa lavalle, kun kerran olin tullut paikalle.

– Sitten lavalla hän kuuluttaa koko yökerholle: ”Kestän vartaloiskun Chuck Liddelliltä… ja Chuck Liddell on täällä ja tulee antamaan minulle vartaloiskun!”

Liddell päätti laittaa kaiken peliin.

– Löin niin lujaa, kun pystyin. Hän tippui polvilleen ja vinkui maassa jonkin aikaa.

Liddell kohtasi DJ:n sattumalta seuraavana päivänä. Tämä kertoi Liddellin murtaneen kaksi hänen kylkiluutaan iskuillaan.