Ville Klinga hehkuttaa Sami Jauhojärven ja Jussi Eskolan kiinnitystä – ”Kaksikon kemia toimii erinomaisesti”

© Kuva: Getty Images

Nordic Entertainment Group (NENT Group) julkisti tänään ensimmäiset kaksi kovaa kiinnitystä Viaplayn hiihtotiimiin. Olympiavoittaja Sami Jauhojärvi siirtyy maastohiihdon asiantuntijaksi Viaplayn lähetyksiin ja saa rinnalleen suosikkiselostaja Jussi Eskolan. Talviurheilun kansainvälisten huipputapahtumien mediaoikeudet siirtyvät NENT Groupille tulevasta syksystä lähtien seuraavaksi viideksi vuodeksi.

– On todella hienoa, että saamme Jussin ja Samin meidän hiihtotiimiimme. Kaksikon kemia toimii erinomaisesti, ja he tuovat lähetyksiin asiantuntemusta, kokemusta ja intohimoa. Tulemme jatkossa tiedottamaan lisää Viaplayn hiihtolähetyksistä ja tekijöistä. Kuten sopimukset tämän kaksikon kanssa osoittavat, haluamme tarjoilla tämänkin tuotteen laadukkaasti ja huippuosaajien tekemänä, sanoo NENT Group Finlandin urheilupäällikkö Ville Klinga.

Maailman parasta talviurheilua päästään Suomessa seuraamaan Elisa Viihde Viaplay -palvelussa sekä V sport -kanavilla. Kuten aikaisemmin on tiedotettu, NENT Group on hankkinut laajat oikeudet hiihtolajien maailmancupeihin. Viisivuotinen sopimus pitää sisällään myös mm. hiihdon maailmanmestaruuskilpailut 2023 ja 2025 sekä hiihdon Suomen Cupin.

Lähde: Tiedote


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.