Ällistyttävä tarina! 20-vuotias maastohiihtäjä lähti iltalenkille – Päätyi viettämään yön puussa: ”Olin puolikuollut pelosta”

© Kuva: Getty Images

20-vuotias yhdysvaltalainen maastohiihtäjä Rachel Smith lähti elokuussa käymään iltalenkillä, josta meinasi tulla naisen elämän viimeinen ja kesti lopulta seuraavan vuorokauden puolelle.

Smith huomasi kaksi mustakarhun poikasta, kun hän oli juossut hieman yli 5 kilometriä. Poikasten emo ei voinut olla kaukana.

– Mietin mielessäni, että käänny ympäri, kaikki on hyvin. Emo oli kuitenkin jo ryntäämässä minua kohti, kun käännyin takaisin.

Nainen huusi lujaa ja hän yritti tehdä itsestään mahdollisimman suuren näköisen pelottaakseen karhua. Tämä ei kuitenkaan toiminut ja hän päätti kiivetä lähellä olleeseen suureen puuhun.

Karhu yritti kiivetä perässä puuhun, mutta Smith heitti häntä kengillään ja vaatteillaan. Kohta tulikin jo pimeää, eikä urheilija nähnyt enää mitään.

– En pystynyt istumaan puussa sen muodon vuoksi ja olin puolikuollut pelosta. Tiesin, että minua etsitään, mutta en voinut mennä alas.

Smith odotti auringonnousuun, jolloin karhu oli poistunut. Tämän jälkeen hän lähti juoksemaan kotia ja löysi ystävänsä matkalla. Tämä vei huonosti voivan Smithin kotiin, jota satojen ihmisten etsintäjoukko olikin jo yrittänyt tavoittaa.

» Keskustele hiihdosta, ampumahiihdosta, lumilautailusta ja muista talvilajeista Facebook-ryhmässä Talviurheilun olohuone!