Perjantain Cage Warriors -illassa nähdään peräti kaksi suomalaista kun esikortilla otteleva Jesse Urholin saa vastaansa Aaron Khalidin ja pääkortilla otteleva Edward Walls Steve Aimablen. Molemmat suomalaiset ottelevat ensimmäistä kertaa kotimaisten kehien ulkopuolella. Ottelu on katsottavissa Elisa Viihde Viaplay -palvelussa.

Juhannusaattona nähdään Lontoon illassa suomalaisittain erityisen mielenkiintoinen vapaaottelutapahtuma. Cage Warriors 124 -illassa Edward Walls (10-5-0) saa vastaansa englantilaisen Steve Aimablen (15-8-0). Pääotteluna illassa kohtaavat Agy Sardari ja Joe McColgan.

”Vaikka nyt on niin sanotusti kirkkaammat valot, niin sillä ei ole mitään merkitystä. Mä en siihen niin hirveästi kiinnitä huomiota sinäänsä. Jokainen matsi on kuitenkin tärkeä. Vakuuttava voitto ja vakuuttavat näytöt on itelle tärkeintä. Valoilla ei oo väliä, paikalla ei oo väliä. Sillä päänahalla on väliä. Nyt tulee aika kova päänahka, joten tää on tosi tärkee matsi”, ennakoi Edward Walls tulevaa ottelua. Katso haastattelu kokonaisuudessaan.

Toisena suomalaisottelijana illassa nähdään porilainen Jesse Urholin (6-0-0), joka saa vastaansa walesilaisen Aaron ”King” Khalidin (10 – 6 – 1).

”(Cage Warriors) on luonnollinen askel eteenpäin. Kotimaan kehissä kuusi matsia ja kuusi voittoa. Sit saatiin tommonen soppari tehtyy, kyl se askel eteenpäin on”, kertoo Jesse Urholin ja jatkaa: ”Toivottavasti nähdään suomalaisittain voitolliset juhannushipat! Kyl mä lähen näyttävästi sitä matsii voittamaan.”

Ilta alkaa Elisa Viihde Viaplayssa perjantaina 25.6. klo 20:30. Ottelut selostaa Jani Rajalin ja Aleksi Nurminen.

Lähde: Nordic Entertainment Groupin tiedote ja kuva: Viaplay