Kaarle Tapper johtaa viidellä sijoituspisteellään laser standardin olympiaregattaa, kun kolme lähtöä on purjehdittu. Päivän ensimmäisessä lähdössä Tapper oli kolmas ja toisessa 14:s – tulos, joka tällä hetkellä putoaa Tapperin sijoituspisteistä huonoimpana sijoituspisteenä pois.

– Vähän kaksijakoinen päivä. Ensimmäinen lähtö oli tosi hyvä. Toisessa sain vähän huonon startin ja tein muutaman väärän reitinvalinnan. Pystyin nousemaan ihan kohtuulliselle sijalle, Tapper kuittasi.

Tuula Tenkanen otti laser radialin toisen purjehduspäivän lähdöissä sijat 14 ja 33. Tenkanen on neljän lähdön jälkeen kokonaiskilpailun kymmenes.

– Tänään oli vaikea päivä. En päässyt kiinni kelistä. Olin vastatuulilla pääsääntöisesti väärässä paikassa.

Tuuli Petäjä-Sirénillä oli purjelautailun RS:X-luokassa tasainen päivä. Lähtösijoitusten 6, 11 ja 13 myötä vuoden 2012 olympiahopeamitalisti on kuuden lähdön jälkeen 56 sijoituspisteellään sijalla 14.

– Tänään oli hauska päivä. Tuuli aika paljonkin enemmän kuin eilen. Tuli paljon tuulenkääntymiä, ja se oli taktisesti aika hauskaa peliä. Tosi hyvin meni ajoittain, mutta ihan en pystynyt maaliin asti pitämään niitä hyviä sijoituksia, Petäjä-Sirén harmitteli.

Lähde: Olympiakomitean tiedote