Matti Mattsson toi Suomelle hienosti olympiapronssia 200 metrin rintauinnissa.

Mattsson oli luonnollisesti huomion keskipisteenä Suomessa torstaina.

Kiekkomies Teemu Ramstedt paljasti kuitenkin Twitterissä havainneensa ikävän lieveilmiön.

– Nyt kun tullut jo yksi yritys somessa vastaan hyödyntäen ilmaiseksi Matti Mattssonia ja hänen menestystä kaupallisesti niin vahva pyyntö firmoille: tehkää yhteistyökumppanuuksia urheilijoiden kanssa, maksakaa yhteistyöstä ja hyödyntäkää sitä maksimaalisesti.

– Päivitykset poistuivat kun kommentoin asiaa. Firman edustaja soitti myös perään. Tajusi virheen ja kiitteli. Ei ole itsellä tarkoitus nostaa ketään tikunnokkaan, alkaa boikotoida tms vaan keskustella asiasta yleisellä tasolla. Kehittää yhdessä kulttuuria, jatkoi Ramstedt.

Twiitit tästä.

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt
Nyt kun tullut jo yksi yritys somessa vastaan hyödyntäen ilmaiseksi Matti Mattssonia ja hänen menestystä kaupallisesti niin vahva pyyntö firmoille: tehkää yhteistyökumppanuuksia urheilijoiden kanssa, maksakaa yhteistyöstä ja hyödyntäkää sitä maksimaalisesti. #olympiakisat #uinti

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt

Teemu Ramstedt

@teemuramstedt
Nyt kun tullut jo yksi yritys somessa vastaan hyödyntäen ilmaiseksi Matti Mattssonia ja hänen menestystä kaupallisesti niin vahva pyyntö firmoille: tehkää yhteistyökumppanuuksia urheilijoiden kanssa, maksakaa yhteistyöstä ja hyödyntäkää sitä maksimaalisesti. #olympiakisat #uinti
Päivitykset poistuivat kun kommentoin asiaa. Firman edustaja soitti myös perään. Tajusi virheen ja kiitteli. Ei ole itsellä tarkoitus nostaa ketään tikunnokkaan, alkaa boikotoida tms vaan keskustella asiasta yleisellä tasolla. Kehittää yhdessä kulttuuria.