Miesten 400 metrin aitajuoksun hallitseva Suomen mestari Tuomas Lehtonen voitti Turussa Tilastopajacupissa 200 metriä ajalla 21,67. Se on viisi sadasosasekuntia nopeampi kuin Liedon Parmaa edustavan Lehtosen ennätys, mutta myötätuulta oli 2,4 metriä sekunnissa.

Naisten 200 metriä voitti Turun Tovereiden Milja Thureson ajalla 24,16. Toiseksi pinkoi Raision Kuulan 19-vuotias Johanna Kylmänen ennätyksellään 24,24. Thureson on kotimaan vuositilastossa viidentenä ja Kylmänen kuudentena.

Miesten 1500 metriä voitti tämänvuotisten SM-hallikilpailujen 800 metrin pronssimitalisti Santtu Heikkinen. Lempäälän Kisa Yleisurheilua edustavan Heikkisen aika oli 3.55,73. Naisten 1500 metriä voitti Kalevan kisoissa 14 mitalia saavuttanut Turun Urheiluliiton Janica Rauma. Hänen aikansa oli 4.32,69.