UFC-pomolta shokkipaljastus Conor McGregorin tilanteesta

© Kuva: Getty Images

UFC:n supertähden Conor McGregorin loukkaantuminen on herättänyt paljon keskustelua. Miehen jalka murtui ensimmäisen erän lopussa ottelussa Dustin Poirieria vastaan.

Vielä nopeasti ottelun jälkeen spekuloitiin, että McGregor palaisi häkkiin viimeistään puolen vuoden päästä. UFC-pomo Dana White teki selväksi, että hän haluaa nähdä Poirierin ja McGregorin kohtaavan toisensa neljättä kertaa.

White on avannut lisää irlantilaisen tilannetta.

– McGregorilla on ollut viime vuosina ongelmia nilkkansa kanssa. Hän pyysi Nevadan urheilukomissiolta lupaa teipata nilkkansa ottelua varten, mutta päätti olla teippaamatta niitä. En tiedä miksi. Hänellä on nilkoissaan krooninen niveltulehdus.

– Kestää vuoden, että hän toipuu tästä ja voi tehdä paluun. En osaa sanoa. Näemme sitten. Vapaaottelu on kovaa touhua. Tämä sälli on sementoinut itselleen mielettömän perinnön ja tehnyt tajuttomasti rahaa. Näemme, miten hänen uransa tulee jatkumaan, kertoi mies Fox Newsille.