Uransa neljänsissä olympialaisissa kävellyt Jarkko Kinnunen oli jalan hermotusvaivan kiusaamana 26:s ajalla 4.04.28 ja heti alkumatkasta lähtien vatsavaivojen kanssa taistellut Aleksi Ojala 38:s ajalla 4.14.02

– Yhdellä jalalla on hankala kävellä. Ongelmat alkoivat 5 kilometrin kohdalla. Oikea jalka meni pois pelistä. Se toimi välillä ja välillä ei. Tuo oli se, mitä tällä reitillä yhdellä jalalla pystyy tekemään, Kinnunen sanoi.

– Nyt on valitettavan freesi olo, mutta ei voi mitään. Kaikki yritettiin matkan aikana, että saataisiin oikea jalka mukaan.

Jalan hermotusongelma on kiusannut Kinnusta vuosia. Sapporon kisoihin 37-vuotias kävelijä kuntoutti itsensä toissa kevään lonkkaleikkauksen jälkeen. Sitä, jatkuuko vuoden 2006 EM-kisoista alkanut ura, Kinnunen ei ole miettinyt.

– En ole sille uhrannut ajatusta. Annetaan pölyn laskeutua, mutta 50 kilometriä kohtaan on haikea tunne. Tosi harmi, että loppu, Kinnunen viittasi siihen, että Sapporon kilpailu oli viimeinen MM- ja olympiatason 50 kilometrin kilpailu.

Lähde: Urheiluliitto